Rendezvény programja:

Az „Ízek és élmények” program első részében, önismereti csoportfoglalkozásra került sor. A program során emlékeket idéztek fel, valamint élményeket osztottak meg egymással. A program második részében interaktív feladatokon keresztül ismerkedhettek meg a gyógynövényekkel, valamint azok hatásaival.

 

Rendezvény célja:

  • A rendezvény első részének célja, a közösségépítés és az önismeretük bővítése. Továbbá új kapcsolatok kialakításának elősegítése.
  • A rendezvény második részének célja, a rövid és hosszú távú memória fejlesztése gyógynövények és fűszernövények segítségével. Továbbá régi tárgyakon keresztül emlékek felidézése.

Rendezvény által elért/elérendő eredmények:

 

  • Várakozásunknak megfelelően alakult a rendezvény. A program résztvevői aktívan részt vettek a délután folyamán. A belátogatok sok új információval bővíthették a tudásukat, megismerkedhettek gyógynövényekkel és azok felhasználásával, továbbá a felhasználási módokkal. Ezentúl jelentős szerepe volt a közösségépítésnek, a csoporttagok kedvesen és elfogadóan bántak egymással és alakultak ki új kapcsolatok.

 

A programsorozat következő rendezvénye „Környezettudatosság” program.

Ezen a programon a felelősségvállalás keretein belül a környezettudatosságra és környezetvédelemre szeretnénk felhívni a figyelmet. A programon első részében a környezetszennyezés negatív hatásait mutatjuk be, a program második részében pedig újrahasznosított tárgyakat készítünk.