Szervező: Mentálhigiénés Egyesület – Békés Mérték Közösségi Ház

Rendezvény megnevezése: Mértéktér – Közösségépítő programsorozat

Helyszín: 5600 Békéscsaba Békési út 40.

Időpont:2018.07.31.13:00- 15:30

Célcsoport: Az akció területen élő személyek

Rendezvény programja:

A fény és hangterápiás csoport első részében, a belátogatók számára lehetőség volt, relaxációs gyakorlatok elsajátítására fény, hang és illatok segítségével. A program második részében, egy előadásra került sor, ahol megismerkedhettek a meditáció elméleti részével, valamint nyugtató ételek és italok fogyasztására hívtuk fel a figyelmet. A program végén pedig stressz labdát készítettek a résztvevők.

 

Rendezvény célja:

  • A rendezvény fő célja, hogy megismerkedhessenek a belátogatók a relaxációs gyakorlatokkal. Ennek megfelelően került megszervezésre a fény, hang és illat terápia, mely lehetőséget nyújtott kikapcsolódásra a mindennapi feladatokból és problémákból.
  • A másik célunk az volt, hogy előadás segítségével, bővítsük a meditációval kapcsolatos tudásukat, valamint ismereteiket bővítsük nyugtató ételek és italok ismertetésével.

Rendezvény által elért/elérendő eredmények:

 

  • Úgy érezzük, hogy várakozásunknak megfelelően alakult a rendezvény, a belátogatóknak sikerült megpihenni és kikapcsolódni a hétköznapi feladatokból. A résztvevők kellemes és új élményekkel gazdagodtak. A program végén minden résztvevő lelkesen készített magának egy stressz labdát, amelyet a jövőben otthon is tud használni.